Питання талан(т)у?

У вже далекому 2017 році брав участь у найпершій «Брамі» (це конкурс фентезі-оповідань і супутній фестиваль). Тоді моє оповідання «Роги», котре вважаю поки своїм найкращим, набрало 27 балів проти найбільших серед всіх учасників 55-ти балів — міцний середняк.

Найкращі оповідання «Брама» відібрала до збірки, а решту обіцялася опублікувати у себе на сайті. Однак повільний процес поштучної публікації обірвався, коли в 2019 році припинили існування і конкурс, і його сайт. Тож, оскільки моє оповідання лишилось неопублікованим, вирішив вдруге випробувати його в конкурсі «Зоряна Фортеця».

Що ж сталось? Я не вийшов у фінал. 6 балів проти найбільших у групі 110-ти.

Системи оцінки, звісно, в цих конкурсах принципово різні, але відносне положення має хоч про щось свідчити. Але про що? Про фортуну чи здібність?

Замість справжнього синопсису (анотація):

Одної ночі молодому імператору ельфів наснився дивний сон: на тлі висхідного сонця постала темна рогата фігура. Зрозумівши сновидіння як пересторогу, він на випередження вирушив у військовий похід на схід, аби захистити істинну віру та повернути колись втрачені дідівські завоювання. Але чим далі він заглиблювався у ворожі землі, тим більше в ньому сумнівалися його васали. Зрештою його самого запідозрили в віровідступництві, проти якого він начебто боровся. Видіння виявилося не застереженням, а принадою в пастці.

Оповідання можна знайти на сайті «Зоряної Фортеці»

Попереднє оповідання серії шукайте на сайті «Світу фентезі».

Залишити коментар

Design a site like this with WordPress.com
Для початку